2024-08-17
同朋友一齊嚟咗呢間餐廳諗住食個健康啲嘅 early dinner 🤣叫咗呢個組合:$98 慢煮鷄胸+珍珠糙飯base + 枝豆仁/雞蛋絲/藜麥 toppings + 牛油果/溫泉蛋/ 三文魚籽top-up $15 each + 山葵乳酪醬dressing 醬另上 + 紫菜絲 / 芝麻 / 木魚絲 / 海鹽 / 果仁 / 辣椒碎 / 脆蒜片 sprinkles🤣又叫咗呢個組合:$108 吞拿魚+壽司飯/沙律菜base + 雞蛋絲/車厘茄/紫洋蔥 toppings + 八爪魚 / 溫泉蛋/鮮蟹肉/三文魚子 top-up $15 each + 鰹魚醬油 dressing + 紫菜絲 / 芝麻 / 木魚絲 / 海鹽 / 果仁 / 辣椒碎 / 脆蒜片 sprinkles🤣車厘茄幾甜🤣,吞拿魚肉質軟腍腍😋,慢煮鷄胸夠清淡🤩,沙律菜🥗幾爽脆😋,牛油果🥑幾creamy😋,紫洋蔥幾甜 😋份量都幾多,食得飽飽,感覺幾健康🤣
份量都幾多,食得飽飽,感覺幾健康🤣