2020-08-16 30 views
好耐冇食車仔麵, 知道荔枝角 有間舒服又乾淨嘅車仔麵店所以來試下。🥰 店入面嘅設計係排咗一行行單邊間板長枱, 坐下時面前就係整齊擺放了點餐紙、餐具、筆紙巾、6款秘製辣醬( 不同嘅香辣程度)、order 按鐘。👍最貼心就係有一個小架🥰,可以擺放電話小物, 唔怕放喺枱面整污糟。 👍除咗點餐紙,佢亦都有一個wechat點餐系統可避免浪費紙張夠曬環保。👍試咗佢嘅辣魚蛋、魚肉春卷、豬皮、豬紅、芝士腸、冬菇、鹵水雞翼、咖哩魷魚、鹵水蛋; 每碗都配油生菜。全部餸都非常入味, 已我就特別喜歡佢嘅魚肉春卷同豬皮。 😋小食亦點咗我至愛嘅炸蜜糖燒賣, 再配埋凍檸茶大滿足!🥰

$60 (Lunch)