2019-07-14 1815 views
放假即刻同朋友嚟到呢度食個靚lunch ,見到呢間餐廳裝修好有風格,好文青風、我哋呢啲偽文青就黎感受下氣氛裝潢非常之靚、好有特式!我地每人點左一款set lunch !仲要有優惠價set lunch 包餐湯及餐飲!🥢粟米湯,絕對唔係罐頭粟米沖出嚟嘅,粟米湯非常之濃郁及香,見到佢咁有誠意已經即刻加分了。🥢黑松露野菌忌廉意大利粉,唔好睇佢好似份量好細咁,因為忌廉非常creamy ,所以其實都好飽肚架。🥢香蔥豬扒配洋蔥汁跟意粉,其實個餐本身係跟薯菜,但係唔想食薯菜所以我就加錢8$ 配左意粉,意粉居然係跟埋鮮蕃茄醬,非常之有誠意有心,而佢嘅蕃茄係新鮮蕃茄,所以會酸酸甜甜。豬扒份量非常之多!居然有3塊,而豬扒煎得非常之香口、不過唔係黑毛豬,唔好太有幻想。🥢燒紐西蘭西蘭扒配薯菜,食lunch据扒嘅感覺真係非常好,放假relax! 牛扒燒到剛剛好、唔會太生、亦唔會好硬、難咬嚼!而薯條新鮮出爐、熱辣辣,好脆一啲都唔淋。呢個放假之Weekday lunch,真係食得好開心😃

裝潢非常之靚、好有特式!

我地每人點左一款set lunch !仲要有優惠價
set lunch 包餐湯及餐飲!

呢個放假之Weekday lunch,真係食得好開心😃