2019-01-16 451 views
要在yoho mall搵餐廳食飯唔係難事,但要搵間安安靜靜坐得舒適的就係一個小難題😂哩間店設於家品店的角位,人流比起外面的餐廳小。而且樓底比較高,空間感充足,如果有帶bb車的朋友,我覺得哩度係一個唔錯的選擇。海鮮串意大利粉 (7/10分)海鮮份量充足,有青口、炸蠔、蜆,雖是冷藏貨,但個調味做得唔錯。意粉份量比較小,但用油炒得幾乾身,而且味道不錯!👍🏻炸魚薯條配芥辣醬(7/10分)雖然個炸魚外表一般😂 但食落粉漿唔厚,個魚又有魚味,幾好食! 另外,有甜薯做既薯條,超好食,又有平時食開的薯角,口味唔會太寡!係一道好適合叫黎share 的主菜。下次會再黎試下個brunch menu🤣

海鮮串意大利粉 (7/10分)

炸魚薯條配芥辣醬(7/10分)

下次會再黎試下個brunch menu🤣