2024-02-29 1056 views
三多美食呢間兩餸飯最近呢都好出名,未必係咪佢好好食,但係佢又真係良心餐廳,晚上九點半後,有需要人士可以帶乾淨嘅盒嚟攞食物。講返正題先,就係餐廳嘅食物。兩餸飯基本上都係嚟嚟去去嗰啲餸。三多就40蚊三餸飯,加12蚊呢就可以揀海鮮嘅餸。好老實講作為一個foodie對食物有啲要求,食兩餸飯都當然要升級加返個海鮮。我是揀咗三個餸,分別係咕嚕肉、西蘭花炒蝦球同埋蜜椒鱔球。蜜椒鱔球就係加12蚊先可以揀嘅餸!老實講食兩餸飯都係簡簡單單一餐,都唔會期望太多,過蜜椒鱔球都幾有驚喜。除咗有香甜嘅蜜椒味,仲可以食到鱔嘅鮮味,鱔肉食落都唔會話好唔新鮮。我都幾推介呢個星級三餸飯!有時想簡簡單單的一餐,一於試下啦!

有時想簡簡單單的一餐,一於試下啦!
  • 蜜椒鱔球