2021-07-21
黎到工業大廈搵食 因為知道呢間都幾full所以一早book左!去到門口見到一幅幅世界各地既手繪畫 認得有個地方自己去過!好興奮!入到去係一間日式既café 有5分1個場似係花店?workshop? 牆上都掛左好多手繪畫家庭式得黎又幾靚😊我地4個人分別嗌左:意式蟹肉配酸種包,味噌炒蛋,沙律 $108釀芝士大啡菇,秋葵,味噌炒蛋,沙律,+$8轉牛油酸種包 $108+$8煙三文魚龍蝦汁意粉 $128羅勒醬野菌香蒜欖油扁意粉 $1184杯野飲(matcha latte x2, dark chocolate,伯爵茶柚子梳打) ~$42/杯食物一上枱 嘩好靚好吸引 重有個木框框住杯咖啡打卡一流!我既意式蟹肉配酸種包 超足料 啖啖蟹肉酸種包唔會太硬少少煙un有一球薯仔沙律又係好好味 菜類沙律好fresh炒蛋好滑以為會唔夠飽 飲埋杯matcha latte perfect池~試飲左朋友既dark chocolate 好濃郁!最後加左個日本直送富士蘋果生芝士蛋糕 $28幾surprise幾清新!👍🏻食物+環境+服務都正評 係坐得有少少迫~
家庭式得黎又幾靚
我既意式蟹肉配酸種包 超足料 啖啖蟹肉
酸種包唔會太硬少少煙un
有一球薯仔沙律又係好好味 菜類沙律好fresh
炒蛋好滑
試飲左朋友既dark chocolate 好濃郁!
最後加左個日本直送富士蘋果生芝士蛋糕 $28
幾surprise幾清新!
👍🏻
食物+環境+服務都正評 係坐得有少少迫~