2021-10-05
原來大角咀都有好多食肆(◐‿◑)� 上次黎到呢間裝修好色彩繽紛既黃店,性價比都唔錯如果叫lunch set仲會包埋田園沙律🥗冬蔭功海蝦闊條面 💰$118自己都幾鍾意食冬蔭功湯底同闊條麵,但就無食過佢地既combo版😂 覺得怪怪der~~ 但點知食落又幾好食😋 佢將冬蔭功湯煮到好creamy,變到同個闊條面好夾👍🏻 煙肉蛋牛安格斯牛肉漢堡 💰$108呢個burger超大個😂🤣 同fd share一人一半都食到有小小飽😂 真係落足料,一上枱個陣仲見到啲汁流緊岀黎😳😳另外我地都嗌咗3個小食明太子雞翼3隻 💰$30明太子個汁好好食,而且雞翼好大隻,啖啖肉🥰 呢個嗌得過👍🏻👍🏻酥炸吉列廣島蠔4隻 💰$38反而個蠔就遜色小小了,個蠔炸得有啲乾,而且炸粉太厚,蠔肉同個皮已經分離,食落蠔味亦不重,一般。松露蛋黃醬薯條🍟 💰$48個松露醬好食,而且薯條上面灑咗一啲孜然粉幾好食。 不過本身burger個set已經有薯條配埋,我地唔知就嗌多咗😂 如果食burger餐就唔洗額外叫都okay手工啤酒🍻 💰$58我地揀咗隻熱情果茉莉味既trytry佢,佢有熱情果個種酸酸地但又fresh既感覺,個人覺得幾好飲同ma
如果叫lunch set仲會包埋田園沙律🥗
冬蔭功海蝦闊條面 💰$118
煙肉蛋牛安格斯牛肉漢堡 💰$108
另外我地都嗌咗3個小食
明太子雞翼3隻 💰$30
酥炸吉列廣島蠔4隻 💰$38
松露蛋黃醬薯條🍟 💰$48
手工啤酒🍻 💰$58
我地揀咗隻熱情果茉莉味既trytry佢,佢有熱情果個種酸酸地但又fresh既感覺,個人覺得幾好飲同match。 但朋友仔覺得佢偏酸,如果甜啲會好飲啲。(因為我平時飲慣無糖既野飲)
唔嗌小食都已經好夠飽,overall性價比都唔錯👍🏻