2021-09-10 32 views
今日天氣勁熱,又係唔想煮飯嘅日子,又周圍搵嘅食,本來諗住去堅尼地城食煲仔飯,不過見勁多人排隊,諗諗吓不如轉食西餐,行過見到間Coffee個樓底超高,入面勁有藝術feel,諗都唔諗就入咗去,好彩仲有位,見到都九成滿座😎我地個人叫左份🔸夢幻早餐:一嚟到見到個份量勁多,成個碟圍住都用沙律菜同Parma ham同煙熏三文魚圍住,又有芝士香腸、煙肉、大啡菇炒蛋同埋新鮮菠蘿,超級開胃同夾!另外我哋梗係叫咗個蟹肉蟹籽芒果沙律,味道好新鮮同開胃,又有少少芒果汁,啖啖的蟹肉!另外我老公咁鍾意食肉,佢叫咗個Lex Burger漢堡,原來係用牛肩肉做,肉味勁濃郁,又有煙肉同埋蛋,食落去勁有層次👍👍👍另外我哋一人再叫咗杯嘢飲,同埋間野打卡影相都唔錯👍👍

另外我哋一人再叫咗杯嘢飲,同埋間野打卡影相都唔錯👍👍