2024-01-08 164 views
晚飯時間經過呢間鋪時,比佢出面既蛋餅相吸引左,就入去試下🍴鹽酥雞扒滷肉飯份量足夠,有小量配菜,雞扒比較薄身,炸到好乾,外皮乾到好似餅乾咁,雞肉亦唔juicy,冇肉汁,滷肉飯個part唔錯,肉唔會太肥,個醬汁幾好味🍴綜合拌麵配料有滷蛋、豆腐同滷牛肉,每樣都有小小可以試多d野都幾好,味道中規中矩,滷牛肉夠入味,夠軟,唔錯,拌麵好重麻醬味,加埋小小肉燥同花生好惹味👍🏻👍🏻🍴芋泥肉鬆蛋餅今餐既MVP!!好好味😋芋泥好creamy甜甜地,配埋肉鬆,鹹鹹甜甜令我一口接一接🤣自己一個食晒成份🍴起司玉米蛋餅相對芋泥肉鬆,起司玉米呢款相對遜色,一黎cheese份量唔多,幾乎食唔到,反而見到好多係多同粟米,所以有點失望🍴 BB熊珍珠髒髒乳造型可愛,打卡able,但味道就一般,黑糖唔夠多,淨係飲到牛乳既味道,而熊仔到飲完都未溶得晒😂唔知佢係咩味
晚飯時間經過呢間鋪時,比佢出面既蛋餅相吸引左,就入去試下

🍴鹽酥雞扒滷肉飯

🍴綜合拌麵

🍴芋泥肉鬆蛋餅

🍴起司玉米蛋餅
相對芋泥肉鬆,起司玉米呢款相對遜色,一

🍴 BB熊珍珠髒髒乳
2024-01-06