2020-05-17
依間野真係bookmark佐超耐,今日終於的起心肝去試🙆🏼♀️ 估唔到九點度到都依然要等~ 除佐招牌🍔之後仲有小食提供👅平時仲有得睇波🍻.Signature double cheese burger $139超級勁厚好足料!!無咁大個口都咬唔到🙈 包身好鬆軟,個漢堡扒勁juicy仲要有埋芝士真係超邪惡🤤一咬口感勁豐富,配料同漢堡扒爭住衝出黎🤭 蕃茄酸瓜洋蔥令個包更惹味同開胃🥰.+$41 combo 有半杯啤酒🍻/汽水🥤+薯條🍟我地選擇佐啤一啤佢😛爽!!仲加佐$11轉芝士薯條🍟 芝士比得一啲都唔手軟,條條都食到芝士味🤤 但唔知係咪因為咁搞到薯條好似唔夠脆🥺.總結,唔知係咪我充滿期待咁黎,覺得好似唔夠驚喜🥺 不過個包身係幾抵讚既👍🏻而且用料真係一啲都唔馬虎同埋野食真係好足料既🙆🏼♀️ 同埋似酒吧咁所以傾計都幾舒服🍻
+$41 combo 有半杯啤酒🍻/汽水🥤+薯條🍟