2015-04-25 533 views
每個星期都同男友周圍搵新野試食,聽朋友講有間叫"安安燒"既串燒店,咪膽粗粗來試下囉。去到都幾多人等位,不過等左一陣就入得喇,舖內唔大,環境算乾淨整齊,一坐底男友即刻拎住張order紙當checklist 咁,一口氣揀左勁多樣野食!😂男友最鐘意既芝士焗蠔,好香😍😍,隻蠔又多汁,仲有燒扇貝,燒菠蘿,雞翼,酸甜味幾醒胃。😛我就鐘意燒韮菜,好爽脆,冇渣,好味呀。 仲有一口甜薯,雞泡魚乾(好有咬口,又唔會太過乾) ,玉子燒。臨尾男友仲話要試埋個三重芝士撈丁😊,估唔到又幾好食wo, 芝味極濃!🙌呢度d海鮮都算新鮮,男友不停讚d蠔同扇貝,好明顯佢超滿意😜,不過我係見價錢唔貴又冇加一,先放心比佢食咋!整體黎講都滿意呢間"安安燒",下次一定要叫埋朋友再來食過,多人食又可以叫多d 款,仲開心d^^😆😆

2015-04-23
$200 (Dinner)
  • 三重芝士撈丁
  • 燒韮菜