📍 王家沙花樣年華 黑毛豬扒湯麵 @ $88男朋友算係半個上海人,所以我地成日拍拖都去食上海菜。Friday收工特登去CWB同佢食上海野。 呢一間王家沙未食過,但見餐廳裝修好靚,坐得又舒服,就試下佢。用app book位有折。-王家沙一向予人既old school印象,反而係呢間花樣年華唔係好感覺到。佢行年輕時尚風,水準比以前好食左,價錢都算合理。-小妹有d喉嚨痛,點左個黑毛豬扒湯麵。以炸西班牙黑毛豬代替普通煎豬扒,豬扒炸得好靚,咬落外脆內Juicy,脆身好味又唔油膩,份量都好大份,小妹同男朋友兩個share都夠。個醬有少少辣, 不過唔點都好食。麵條分量堅多,但煮得略為過淋,亦都唔係好掛到汁,有失水準。-地址:銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown 1樓-推介指數👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻抵食指數👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5個👍🏻為滿分)P.S 男朋友係咁搞gag話係啲侍應係靚仔,所以先叫花樣年華lol
📍 王家沙花樣年華 黑毛豬扒湯麵 @ $88
推介指數👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
抵食指數👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
(5個👍🏻為滿分)
2019-06-21
$200 (Dinner)