朋友生日,一定要揀間坐得舒服又有好野食間餐廳慶祝下!今次係OpenRice 搵到呢間係旺角嘅大笪地花膠,主打既火鍋湯底係花膠濃湯雞鍋,岩哂我地四個貪靚嘅OL 🤣🤣🤣呢到環境闊落,而且有哂消毒酒精同口罩套超細心野食方面講左湯底先,超級足料,雞肉嫩滑,勁多花膠,雞湯味好濃,我地一人飲左兩碗🤣🤣🤣之後就可以開始打邊爐啦爽脆牛胸爽呢個好特別 第一次食 涮幾秒食得食落個口感好爽 唔會話好油膩🐷手切安格斯肥牛超正 一睇d雪花紋咁平均就知係好野牛味好濃❤️芝士流心牛丸好有驚喜 係芝心丸既進階版🤣🤣一咬開彈牙既牛丸就會有爆醬芝士 好邪惡蟹粉蝦餃王必食之一,一咬開蟹粉味好香,而且大大粒,蝦肉好鮮甜!龍躉班片肉身好爽,一d都唔腥!紅薯粉打邊爐必點,索哂雞湯個味一流椒鹽豆腐為食既我地仲點左個小炒,好惹味,豆腐外脆內嫩,正🤟🏻🤟🏻琥珀合桃最後食飽飽見師傅係到整緊合桃糖,仲勁nice 請左幾粒俾我地食🤣🤣食落卜卜脆,合桃味好香,即刻買返一罐俾屋企人食!整體黎講性價比好高,員工服務態度好好,食材新鮮,湯底超正!值得一試!

呢到環境闊落,而且有哂消毒酒精同口罩套
超細心

芝士流心牛丸

好有驚喜 係芝心丸既進階版🤣🤣
一咬開彈牙既牛丸就會有爆醬芝士 好邪惡

蟹粉蝦餃王
必食之一,一咬開蟹粉味好香,而且大大粒,蝦肉好鮮甜!

龍躉班片

肉身好爽,一d都唔腥!

紅薯粉

打邊爐必點,索哂雞湯個味一流

椒鹽豆腐

為食既我地仲點左個小炒,好惹味,豆腐外脆內嫩,正🤟🏻🤟🏻

琥珀合桃