2022-02-08
黎到元朗見到呢間裝修好靚嘅Cafe——Cafe52 @cafe52hk,有兔仔圖案元素喺裏面,又有花花牆裝飾🌸咁靚嘅環境又舒服,就入去食咗個下午茶🐇._.💛|小食拼盤|🍤(薯絲蝦、網紙春卷、忌廉蟹肉薯餅、薯角、香茅魚餅、芝士年糕)小食拼盤種類都算多,有齊六種款式,分量足夠兩個人食,炸物炸得香脆可口,外層卜卜脆,好惹味呀😋·🐖|煙肉白汁卡邦尼闊條麵|🍝🌟可以選擇闊條麵/意粉/長通粉🌟滿滿嘅卡邦尼白汁浸滿整個闊條麵,煙肉同蘑菇數量多,每條闊條麵都掛滿汁💕仲可以夾雜着煙肉同磨菇食🍄·🐂|肉眼扒配車打芝士 • 忌廉芝士 • 配竹炭漢堡包及薯條|🥐🌟可以選擇牛角包/法式麵包/竹炭漢堡🌟呢度主菜亦充滿驚喜,肉眼扒肉質意想不到咁淋身,牛肉味香濃嫩口,感覺係新鮮嘅牛扒👍🏻芝士切片好大塊,芝士控最愛🧀·🍯|焦糖瑪奇朵|☕️一上枱賣相都好靚,飲落少少甜,咖啡唔會太苦澀,好好飲👍🏻·🤎|榛子鮮奶咖啡|☕️棒子味香濃,帶有鮮奶香味,唔會太苦澀🌟._.@cafe52hk📍Cafe 52📍元朗宏業南街22號虹方地下1號舖
._.
💛|小食拼盤|🍤
🐖|煙肉白汁卡邦尼闊條麵|🍝
🌟可以選擇闊條麵/意粉/長通粉🌟
🌟可以選擇牛角包/法式麵包/竹炭漢堡🌟
🍯|焦糖瑪奇朵|☕️
一上枱賣相都好靚,飲落少少甜,咖啡唔會太苦澀,好好飲👍🏻
🤎|榛子鮮奶咖啡|☕️
棒子味香濃,帶有鮮奶香味,唔會太苦澀🌟
._.
@cafe52hk