2022-06-02
今次真係要相機食先 !從小到大都喜愛花,一知道這間以花💐為主題的西餐廳 ,約美少女一齊去食晚飯加打卡先👭!一進入餐廳已經好興奮!!!好靚呀!🌸💐🌷🌻🌹🌺🌼! 好靚呀!🌸💐🌷🌻🌹🌺🌼!好靚呀!🌸💐🌷🌻🌹🌺🌼!要講三次!!!從餐廳門口、環境、佈置、餐牌、飲品和食物,全部都是花,拍照打卡📸已經花了很多時間🤪!我們order 了兩個意粉和飲品:🌸 來自地獄的意粉每次吃意粉我都會勁加Tabasco Sauce, 很開心今次不用再另外加,因為這碟愈辣愈有feel🔥的意粉,名如其名,有如來回地獄又折返人間的感覺!正!White House Cookie Cup非常萌的Cookie Cup,粉紅色杯是曲奇餅杯,再將鮮奶倒進杯子中,鮮奶可以中和剛才辛辣的感覺。🌸 二重奏忌廉煙肉芝士長管麵長管粉煮得很軟身,惹味的煙肉粒和煙韌短管麵,配合充滿濃濃的牛奶味與芝士汁,入口感覺Creamy 又細滑,啖啖都滋味滿溢🤗。🌸 蝶豆花綠茶非常夢幻的特飲,漸變紫藍色搭配非常美,上層是冰凍綠茶,下層是微暖蝶豆花,入口微甜,味道清新!喜歡花的美女們,可以約閨蜜一齊去享受下啦!吃飽飯更可以即時買扎花架!
我們order 了兩個意粉和飲品:
🌸 來自地獄的意粉
White House Cookie Cup
🌸 二重奏忌廉煙肉芝士長管麵
🌸 蝶豆花綠茶
喜歡花的美女們,可以約閨蜜一齊去享受下啦!
吃飽飯更可以即時買扎花架!