2022-07-12
黎到深水埗,醒起之前朋友介紹過一間以英雄人物做主題的餐廳。到了門口就見到店內所有裝修都系滿滿漫畫風,原來餐廳可以用app落單,以外賣為主,仲要果app入面每星期都更新一堆優惠卷。店員知我第一次試佢地間店,所以超級熱情咁介紹,仲要記得舊客鍾意食邊款,超有親切感。店中牛肉漢堡選用100%美國頂級純牛肉製作,還有豬柳和雞排漢堡可供選購,即點即製的手工漢堡,確保新鮮。以外賣為主。所以我都嗌左兩份番屋企同屋企人開心share。屋企人唔鍾意飲可樂,所以單點左兩款漢堡同小食。 ⦁芝士漢堡(hero醬)$60⦁鳳凰漢堡(BBQ醬)$57⦁薯角 $18⦁薯條 $15 兩款漢堡都好多醬汁,下次可以少番dd。果牛肉好有咬口,濃濃既牛味,仲要好juicy屋企人超鍾意。鳳凰漢堡即雞扒,嫩滑多汁。最欣賞係薯角同薯條,翻到屋企,仲keep到熱同脆。 📍Hero's Friday @heros_friday地址: 深水埗福華街157號地下D號舖 想睇更多分享 歡迎follow @sa.foodie.lt#safoodielt #herosfriday #beyourownhero #荔枝角美食 #中環美食 #黃埔
⦁芝士漢堡(hero醬)$60
⦁鳳凰漢堡(BBQ醬)$57
⦁薯角 $18
⦁薯條 $15
📍Hero's Friday @heros_friday
地址: 深水埗福華街157號地下D號舖
想睇更多分享 歡迎follow @sa.foodie.lt
#safoodielt #herosfriday #beyourownhero #荔枝角美食 #中環美食 #黃埔美食 #黃埔 #深水埗美食 #深水埗 #Panger #Burger #班堡