話說今日去左食lunch, 去到個白色衫男人叫我自己搵位坐😂😂😂嘩 服務好到咁。之後我就搵左個位坐 之後有個好肥女人服務員叫我唔好坐 話未抹枱🧐🧐 啲詞氣係喝住我 。 我見張枱唔係污糟 又set左餐具 真係唔知唔坐得。好啦 跟住坐左第張枱啦。之後order先最搞笑, 又係個肥女人黎落單, 講左兩個主食既名 , 佢叫我講no. 😳😳😳😳😳嘩 真係呢 真係好鬼火 真係咩餐廳黎!!!!!!!!!!!!!!!!!!之後有個燒豬頸肉, 已經等左好耐 食完主食仲未到。 之後等多陣就到左啦 我朋友食完一塊之後話成口油啦 又有啲騷味。咁我咪又試左一啖,真係好油 又有啲豬肉騷味。 同左個男職員講 , 佢話換過俾我地 , 我心諗 你點整都係咁架啦 費是整完又食到咁既味道。咪同佢講取消佢 唔洗再整。之後就白色衫男人出現啦,佢話試完都無問題, 佢話唔取消得。嘩 真係俾佢叫脹, 如果無問題就唔洗你取消啦, 我知野食就好個人口味既 , 但我哋兩個人都覺得好油好騷時 , 係咪可以有更好回應俾我地呢? 先唔好講服務, 連野食都咁差時 真係貼錢難受。成間公司既員工都係態度差都無人有!!!!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬我知我打評語

我知我打評語同負評都改變唔到佢地既服務態度同質素。 不過真係好勞氣。

希望有管理層正視下餐廳既食物同員工質素啦 。