2024-11-17 962 views
今晚我哋就book咗荃灣嘅一鍋堂同員工慶祝,工作之餘,嚟呢度食晚飯,放鬆自己。呢間餐廳就係公司對面,非常方便😊 首先,晚餐 Set A從主食到小食,每一個部分都用心出品,讓人一試難忘!食材質素極高,每道菜的色、香、味都絕對上乘🍲😍肉品方面有💠精選進口牛板腱💠,味道美妙💠西班牙栗飼豬肉💠,口感豐富💠去皮豬五花肉片💠特別要提嘅💠紐西蘭羊卷肉💠,肉質鮮嫩,滋味無窮🍖😋一鍋堂的服務固然出色😊🎁當火鍋配料上桌,我感到了滿足,心中充滿了幸福感。廚師非常用心,對於食物的處理十分講究,從選材到烹飪都一絲不苟👨‍🍳🍲總結嚟講,選擇系""一鍋堂""享用晚餐絕對係正確嘅選擇。環境舒適惬意,食物美味,服務熱情周到

首先,晚餐 Set A

肉品方面有
💠精選進口牛板腱💠,味道美妙
💠西班牙栗飼豬肉💠,口感豐富
💠去皮豬五花肉片💠
特別要提嘅💠紐西蘭羊卷肉💠,肉質鮮嫩,滋味無窮🍖😋

一鍋堂的服務固然出色😊🎁