2019-02-18
喺荃灣想同朋友聚舊又想食日式放題,Openrice搵到呢間食評不錯,都幾多就黎試下。餐廳好大,座位寬落,好埋一大班人坐底舒舒服服坐底食嘢傾計😬點餐紙好多選擇。有得拎熱飲,呢個值得讚,唔係到到有,照顧到唔同需要嘅人,特別係養生嘅女士們😬有冷盤拎,又係唔係到到有👍🏻竟然有得追加任飲生啤😍又係值得一讚,啱哂一大班朋友飲下酒吹下水,一路飲啤酒一路食串燒,正呀剌身選擇多,竟然有牧丹蝦,又有帆立貝同赤具,正呀👍🏻蝦大大隻,好鮮甜。油甘魚都好新鮮蟹粥好足糕又鮮甜,粥煲到好綿炸物都好唔錯,炸粉唔會太厚,送酒一流鍾意榴榴嘅朋友千祈唔好錯過呢個榴槤炸彈,估唔到入面咁多榴槤創作壽食幾特別,細細粒食落唔會頂胃,可以試其他嘢串燒燒得不錯。如果想同朋友飲下酒吹下水食下串燒,黎呢到剩食串燒都回返本啦推介牛舌同雞軟骨。返叫左幾次最後仲有名牌雪糕,有我只愛嘅開心果雪糕,好驚喜,雖然只可叫一次,但食一杯都夠哂數。唔夠可以出去拎其他甜品。總括,下次想去荃灣食放題,應該會再黎
餐廳好大,座位寬落,好埋一大班人坐底舒舒服服坐底食嘢傾計😬
點餐紙好多選擇。
有冷盤拎,又係唔係到到有👍🏻
剌身選擇多,竟然有牧丹蝦,又有帆立貝同赤具,正呀👍🏻
蝦大大隻,好鮮甜。油甘魚都好新鮮
蟹粥好足糕又鮮甜,粥煲到好綿
炸物都好唔錯,炸粉唔會太厚,送酒一流
鍾意榴榴嘅朋友千祈唔好錯過呢個榴槤炸彈,估唔到入面咁多榴槤
創作壽食幾特別,細細粒食落唔會頂胃,可以試其他嘢
總括,下次想去荃灣食放題,應該會再黎