同小朋友來到愉景新城睇戲呀,睇戲之前梗係要食大餐喇😒😒過度度都好多人等位㗎喎😶我哋分批等為有啲喺元氣等有啲係呢一間呢泰園等終於都畀我哋等到位啦🥰小朋友都係話鍾意食韓國嘢佢話想食石鍋拌飯喎熱辣辣有啲飯焦睇下好唔好食先😋😍小朋友叫咗雞肉石鍋拌飯😋 嘩😍卜卜聲熱辣辣😍 仲有好大塊雞扒喺上面🤩仲有啲肉碎有青菜有芽菜落少少醬落去炸炸聲😍小朋友食得好滋味呀😋最後尾仲有好多飯焦添😋😋豬肉石鍋拌飯,豬肉拌有好多碎肉碎,同埋好多一塊塊嘅豬肉炒香咗嘅醬汁😋 同d拌菜同飯撈埋啲辣醬落去食yummy😋嘩😍有好多伴菜喺度仲有芽菜有青菜有蘿蔔絲😍 仲有紫菜碎添😍真係好好味呀😋😋最鍾意就係佢最後尾嗰d飯焦脆卜卜好正呀 😍😍呢一間係值得推介嘅餐廳七十幾蚊一位包埋杯嘢飲🐷👍杯嘢飲仲好大杯添💯💯#katkatfoodies 梨泰院 The Itaewon Kitchen & Bar荃灣愉景新城G/F, shop 1019

#katkatfoodies

梨泰院 The Itaewon Kitchen & Bar
荃灣愉景新城G/F, shop 1019
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch