2019-03-24 206 views
每次想食得健康,好多次都諗起呢間嘢,原因幾簡單,蕃茄!其實呢間嘢由佢一開始開未到一個月,就已經試過,選擇剛好,有肉有齋有茄有蛋有辣有唔辣,比較喜歡佢整體性嘅好。慨念以茄底行頭,好啱重視多左健康嘅朋友,所以都做得幾好。今日一個人下午四點未食午餐又唔想食到晚飯都無肚食,所以揀左呢度。叫左雞扒茄腸麵下午茶餐。其實佢有幾款湯底,大家可以試哂都得,因為的確不俗!雞扒分開上,保留乾脆感,仲有菜放底下吸油,堅貼心!你睇個湯底有幾清就想食,愈打愈想食!好了眼訓,下次我呢個長期顧客會再再再幫襯!(有嘢飲加八蚊一枝凍豆漿,但不是重點,影都費事)

下午茶(雞扒)蕃茄湯麵

下午茶雞扒(蕃茄湯)麵

2019-03-20
$46 (Tea)
下午茶(雞扒)蕃茄湯麵
下午茶雞扒(蕃茄湯)麵