2020-07-03 47 views
同朋友黎到荃灣,搵到呢間路德圍既樓下冰室,就同朋友試下坐無虛席,就知無揀錯呢間餐廳!餐牌好多野都好想試,但係可惜得2個人,唔可以樣樣都試D,就唯叫下午茶朋友點既綠椰冰同我點紅豆冰走甜,走左甜就好有紅豆味,貨真價實!朋友都話佢杯綠椰冰正呀!吉列豬扒配薯角,兩樣都炸到超脆,又無炸油果陣臭味,就知D油係新鮮,份量都叫大份,同朋友SHARE夠哂飽!炸餃子,皮薄多料又多汁,每一啖咬落去,D肉汁同料都爆哂出黎,好足料!但真係要吹凍D先好食!炸餃子真係超多料!好出名既雞脾!呢個真係要試,瑞士汁煮到入哂味,雞脾又夠大隻多肉,甜甜既瑞士汁同隻雞脾好夾!雞脾好味又多肉!
同朋友黎到荃灣,搵到呢間路德圍既樓下冰室,就同朋友試下

坐無虛席,就知無揀錯呢間餐廳!

炸餃子真係超多料!

雞脾好味又多肉!
$72.5
  • 雞脾