2022-05-10 52 views
由於母親節,所以就去左食韓式炸雞。一去到門口,唔係話好多人係門口等緊,一襟飛,下一個號碼已經輪到我地(呢間舖可以用GALU Apps 拎飛)1️⃣半份炸雞(雪花三重芝士)$118 ⭐️⭐️⭐️⭐️ 呢款炸雞都係屬於餐廳推介,特別係雪花三重芝士呢款味道,炸雞可以選擇全份定半份,雞件定雞鎚,今次我地叫左半份雞件,份量就有四件雞,兩個人食啱啱好。至於味道方面,就覺得雞件比較Juice,質素唔錯,同芝士嘅味道都夾嘅。2️⃣韓式石頭鍋牛肉飯(加烤芝士)$58+$15⭐️⭐️⭐️呢個石頭鍋飯真係高性價比,份量比想像中再大碗好多,同埋都俾得好多飯,加埋佢上碟會比埋甜辣醬,味道正常,性價比真係唔錯。不過烤芝士就冇烤嘅感覺,純粹淋上面,有啲失色。3️⃣冰沙菠蘿可樂冰$48⭐️⭐️⭐️菠蘿可樂冰,好簡單一款飲品,菠蘿汁再加可樂,另外仲有啲冰沙,冇咩特別,正正常常。4️⃣服務⭐️⭐️⭐️⭐️自助落單侍應都有禮貌,又會同我地講趁熱食,又會主動比手套同碗仔,上碟都算快手,唔算等得太耐,如果佢慢咗出,都會同你講唔好意思。5️⃣環境⭐️⭐️⭐️⭐️由於呢間係韓式餐廳,所以都有唔少韓國明星嘅海報,同埋都keep住播韓文歌
由於母親節,所以就去左食韓式炸雞

1️⃣半份炸雞(雪花三重芝士)$118

2️⃣韓式石頭鍋牛肉飯(加烤芝士)$58+$15