2022-05-23 75 views
港島人成日想過海去九龍但唔知有咩好食,朋友極力推介呢間位於荔枝角既Picoso,一於試下係係咪真係咁好食先😚😜,頭盤叫左田園雞絲沙律,比我想像中大份好多,用左一個大沙律碗裝住,有椰菜、粟米、蕃茄粒、紫椰菜同埋雞絲做材料,蔬菜新鮮爽口,雞絲肉質唔嚡,食完頭盤已經好開胃,朋友叫我記得點炸洋蔥圈,唔食洋蔥既佢都話好好食咁我就信佢啦,結果真係超好食😋😋😋炸粉唔會好厚,脆卜卜既洋蔥圈點他他醬就最perfect,好食既野唔好比佢停,叫埋呢個芝士焗招牌玉米薄脆做主菜,玉米脆脆本身已經好好食,加埋上面滿滿既芝士汁、牛油果蓉同番茄粒真係perfect match,最後以一杯回魂既香濃咖啡作結,正!💯😍