2021-10-02
呢日約左個好耐冇見朋友食lunch,本身想試程班長,但太多人放棄左🥲之前見到D2 Place呢間西餐唔錯,所以就即興book左~~~~🍝三文魚明太子忌廉汁耳朵粉($118)🪄6.2/10三文魚都幾多下,但有少少腥個醬汁普通味道,唔係好覺有明太子味😐但貓耳朵粉偏硬,好似未煮熟咁,整體黎講麻麻地.🍕車打芝士白汁吞拿魚薄餅($128)🪄6.5/10上檯熱辣辣,都算大份,仲要幫你切好曬批抵ok 煙韌,都幾多吞拿魚肉🐟雖然我唔係好鍾意熟吞拿魚,但我覺得味道都ok嘅,起碼好過上面個碟少少🤔~~~⭐️回頭指數🌕🌕🌘🌑🌑呢度lunch set大多都$100頭,正常商場價,但食物質素就未對得住個價錢,有待改善本身見到openrice幾多好評以為唔差,所以真係唔好盡信🤧🤧平時lunch time去D2 Place都幾多人,但呢日1:30pm左右去到見到唔係好多客,所以睇黎質素應該真係一般般唯一好處就係夠靜可以傾計😂😂
~~~
🍝三文魚明太子忌廉汁耳朵粉($118)🪄6.2/10
三文魚都幾多下,但有少少腥
個醬汁普通味道,唔係好覺有明太子味😐
但貓耳朵粉偏硬,好似未煮熟咁,整體黎講麻麻地
🍕車打芝士白汁吞拿魚薄餅($128)🪄6.5/10
上檯熱辣辣,都算大份,仲要幫你切好曬
批抵ok 煙韌,都幾多吞拿魚肉🐟
~~~
⭐️回頭指數🌕🌕🌘🌑🌑