2022-04-18 1583 views
車仔麵黎講呢間真係世界第一!從來都冇試過見到原來每個餸都係可以同一個價錢!通常出邊好多地方都係每個配料都有一個特定range嘅價格,呢個全部統一價錢,份量又大,中環呢個價錢贏哂😍-▪三餸麵 $47今次我就揀咗麻辣豬腸、酸齋以及豬紅。第一件事一定要讚嘅一定係佢哋嘅份量超級無敵多,全部嘢都比好多件,點樣食都一定仲有👍🏻麻辣豬腸洗得非常乾淨完全冇腥味,麻辣味浸入去啲湯度超級惹味;酸齋主要係用嚟中和湯底嘅味道,吸晒湯底嘅汁;豬紅甜甜地好滑溜!湯底方面記得一定要圈沙嗲醬、小辣、蔥、冬菜、牛腩汁!就可以得到超級豐富口感濃郁味道嘅完美湯底一個🌶️
▪三餸麵 $47