餐廳本來就好多人 , 聽講出名係豬咁就試下d豬啦!餐廳咁多人實有其理由, 基本上都無咩地方係唔滿意~ 位置十分多, 但來既客人仲多 所以好易無位, 最好有得book就book定位啦XD呢隻小豬呢肉質係好新軟, 肉質夠滑, 我覺得作為佢地既標誌係岩既,基本上我覺得一定要試, 比較特出既位係肉質方面, 對比起出面個d黎講係滑過出面好多!四季豆, 份量奇多,  有小小炒香, 味道偏香, 口感係爽口帶硬多.配飯食係ok既!雞有小小肉比較乾, 對比起豬既話, 都係豬好食好多,呢個份量就正常返, 肉都唔夠新鮮呢隻牛味道上黎講超正, 但係有小小咸, 唔知係唔係味精問題,但味道上的確好刺激, 醬汁係好濃, 岩中意味濃既人士, 牛肉軟硬正常 唔會太難咬, 基本上呢道菜好正, 食完會仲想黎多碟.但係濃味既關係最好配碗飯 會比較好,中和返個味會更好食~2者配係一流的!
餐廳本來就好多人 , 聽講出名係豬咁就試下d豬啦!
餐廳咁多人實有其理由, 基本上都無咩地方係唔滿意~
配飯食係ok既!
雞有小小肉比較乾, 對比起豬既話, 都係豬好食好多,
呢個份量就正常返, 肉都唔夠新鮮

但味道上的確好刺激, 醬汁係好濃, 岩中意味濃既人士,
2017-12-14