之前已經試過旺角嗰間 已經覺得唔錯😋今次試試新分店 仲有啲新套餐都幾抵食架😉🐽掃街小食全餐 $88必食既掃街小食全餐🥰一次過食曬掃街必食既香港小食🇭🇰都幾豐富下🫣有麥皮蝦芒果沙律脆筒🥭碗仔翅蒟蒻麵 魚蛋 山椒鹹蛋黃雞翼 蝦頭油菜脯燒賣同煎釀三寶🤤個脆筒好特別 整到好似雪糕咁 但其實係麥皮蝦芒果沙律脆筒黎😝食落酸酸甜甜咁幾得意😚最鍾意係個魚蛋😍個辣汁好正 魚蛋都好彈牙😋🐽蔥油溏心蛋飯 +$18唔夠飽既仲可以加18蚊要個飯🍚簡簡單單蔥油加豉油 再配上菜脯已經好好食🥹仲有溏心蛋 不過就唔係好夠溏心🥲🐽瑞士雞翼 $52最愛瑞士雞翼🫶🏻好入味 雞肉都幾嫩口😋仲要有6隻咁多🤤連埋撈麵一齊食都好加分💯🐽蝦頭油撈麵 +$18好地道既撈麵😋上面仲放左好多櫻花蝦同菜脯 撈匀一齊食好惹味😛麵質都唔會太淋 不錯😎🐽雪糕雞蛋仔102畫室 $60幾有創意既雞蛋仔🐥我地揀左麻糬雞蛋仔配朱古力醬同海鹽焦糖醬🫣仲加左個雲呢拿雪糕🍨要趁熱食吖‼️🐽豆腐凍芝麻糊 $48個人覺得幾特別既豆腐凍芝麻糊😋好啱打卡📸最鍾意係嗰塊黑芝麻脆脆 好濃黑芝麻味🫣🐽芒芒椰奶 $32🐽西柚橙香檸茉莉 $36兩杯野飲都好fresh 好好飲 唔會好

🐽掃街小食全餐 $88

🐽蔥油溏心蛋飯 +$18