2021-05-31 1464 views
今日同朋友去咗一間好有特別嘅餐廳,就係喺尖沙咀嘅Nomads🤩 一入到去餐廳已經超級有異國風情~ 除咗每張凳都掛住咗皮草,牆上都有好多唔同嘅裝飾,好似入咗一個蒙古包咁!今次同朋友食嘅係佢哋嘅自助餐($278)火焰牛臉頰串燒🐮同火焰羊肉串燒🐑都可以任食😍 牛同羊雖然好大嚿啖啖肉,但係一啲都唔韌,加埋香料唔會好騷~ 我同朋友都每人食咗幾舊🤤我最鍾意就係有即焗Pizza🍕又有好大個bar枱可以俾你選擇配搭唔同嘅配料同埋醬汁,淨係醬汁都有10幾款,好多選擇~先揀咗自己喜歡嘅批底,搽上醬汁,再去bar枱夾唔同嘅配料放上去,最後成碟連埋自己枱號碼牌交俾廚師,焗號就會送去你枱架啦😍除咗上面所講嘅兩樣之外,佢仲有沙律吧,多款唔同嘅餸菜,麵食,餐湯同埋甜品等等~如果想同朋友過一個特別嘅飯聚~ 不如試吓蒙古菜吖❣️❣️

今次同朋友食嘅係佢哋嘅自助餐($278)

我最鍾意就係有即焗Pizza🍕

如果想同朋友過一個特別嘅飯聚~ 不如試吓蒙古菜吖❣️❣️