2019-12-02 85 views
同男朋友想食餐好既海鮮餐,諗到之前見過呢間餐廳,於是乎來試下。.有預先book 位,去到門口reception 就好快搵人帶我地入座。坐底見到有套餐或散叫的餐牌。 同男朋友仔經過深思熟慮後,想食海鮮,但天氣轉涼,又想食羊腩煲,就點了有蒸氣羊中寶套餐。.套餐食左七款海鮮,每款海鮮都是即叫即劏,十分新鮮。 海蝦,聖子及鮑魚,肉質結實,爽口彈牙。蠔蒸完後也沒有縮水,加上蠔味重,很新鮮。.最後食埋一早放係鍋底既羊腩煲,羊腩煲很足料,煲到又香又濃,加上有海鮮既精華,無加味精,正!.特別一提,呢到服務一流,有人幫手蒸,蒸完放埋係碟上面,而且會不斷更換新既碟,唔會怕食到成碟海鮮殼。
2019-11-30
Type of Meal