2020-01-12
之前聽人講呢度定價有點貴,上網見到個menu既套餐唔多食物,但另一方面亦有講其實係好足夠。今日終於可以一試,便知好定壞!叫左平d既餐,雖然要328,一開始都覺得少少貴,但看到海鮮送到時,就立馬改觀,因為真係好好好新鮮,等我講下有咩海鮮。全程都會有專責既侍應全天侯幫助,其實咩都唔使做,齋望就食得!食過蒸氣火鍋既人都會知,首先選擇好個粥底先,去到最後所有海舛既精華都落哂去個粥度,我選擇了南瓜粥,因為想個粥甜d!一開始有蒸蛋,係一個小驚喜,蛋好滑,加上少少黑松露,立刻變得高級左。入正題,鮑魚,元貝,蠔,全部都好新鮮,剛巧老闆經過,佢話d海鮮成本絕對唔慳,蒸氣火鍋要配上最新鮮既食材,最簡單沒有調味,食出真味道。聽完之後,就覺得328其實都幾超值!最後個粥真係亮點,因為加上所有精華,就算唔加鹽,都已經好夠味!!