2022-11-14 635 views
成日覺得一杯好啡,係要配合天時地利人和☕ 好天氣、沖得好飲嘅Barista、啱你飲嘅豆再加埋環境!天氣涼浸浸嘅時候最鍾意喺Outdoor或者望到街景嘅位嘆啡,就算係一個人定係同人一齊,都可以唔講嘢、望住啲人,放空自己🌤️假日時間下午四點左右去完全唔洗等位,坐在喺室外Bar檯,環境舒服又好Chil店員又唔會趕你走,可以消磨一個下午🫶🏻 我鍾意食較香脆同薄身嘅窩夫,佢做到我要求,只係覺得雜莓醬偏酸🧇 咖啡就普普通通,Latte好大杯,而椰青啡嘅椰青味如果可以再突出啲就好,但Overall嚟講都唔錯 🥥 💰自製雜莓醬奶油窩夫 $60💰Coconut Americano $50💰Latte $48 📍Pastime地址︰佐敦炮台街29-31號地舖

💰自製雜莓醬奶油窩夫 $60
💰Coconut Americano $50