𝒩𝓊𝓉𝓈 𝒟𝑜𝓃𝓊𝓉 𝒮𝒽𝑜𝓅冬甩迷要注意啦❗️呢間冬甩店係位於中環半山附近📍薄荷綠牆身非常出位🤩佢哋之前係一間Online shop黎既而家終於擁有屬於佢地既實體店❤️大家可以去支持下🦾佢地每日新鮮製造所以每次都會出唔同口味既冬甩💁🏻‍♀️不過我次次去嘅時候都太晏lu , 所以好多特別款式嘅口味都已經售罄🫣 可惜….🥺所以如果你哋想試多啲唔同嘅口味就最好早少少去買😚👧🏻 原味 💵HK$ 23 / 朱古力口味 💵HK$ 24 🍩原味係最經典🤭個冬甩食落去嘅口感好鬆軟係麵包同蛋糕之介乎既質感而兩者之間我比較鍾意朱古力口味啦💖朱古力🍫好滑而且係非常濃郁, 但又唔會太甜wooo, 有好輕微苦苦地既味道👧🏻 玉桂球 💵HK$ 25肉桂球細細粒賣相幾得意而且有淡淡既玉桂味呢個似小食多個似甜品🤤 真係會食唔停口🫠 回頭指數:👧🏻👧🏻👧🏻📍Nuts Donut Shop (中環)中環伊利近街21號UG樓
𝒩𝓊𝓉𝓈 𝒟𝑜𝓃𝓊𝓉 𝒮𝒽𝑜𝓅

而且有淡淡既玉桂味
呢個似小食多個似甜品🤤
真係會食唔停口🫠

回頭指數:👧🏻👧🏻👧🏻

📍Nuts Donut Shop (中環)
中環伊利近街21號UG樓