2006-12-29
朋友推介故昨天同bf來試吓, 經過見到裝修好簡陋, 門口有4位外藉人士叫賣薄餅同煮緊一些咖喱類食品.有十多個坐位, 電視當然播著印度電影, 叫了套餐:咖喱雞跟飯, 一客咖喱羊肉跟薄餅, 另加一客菠蘿薄餅, waiter 也是外藉人士, 識廣東話, 落單靠記不用寫, 故此見到隔離枱話漏單, 我們也不能幸免, 菠蘿薄餅最終沒有來. 咖喱雞沒有雞味, 好像煮熟才放進咖喱汁內, 汁也很稀沒有香味, 白飯不錯. 咖喱羊很好, 有羊味又夠so, 咖喱汁香濃, 薄餅外層香脆內層不夠熟, 好像吃半生熟面粉團, 外賣牛肉薄餅及吞拿魚薄餅俾家人試下, 但他們也說不內層不夠熟及分不開那件是牛肉那件是吞拿魚, 結果吃了一半便冇人吃了!!套餐$30包飲品, 拉茶有茶味又夠滑, 也可以選擇盒裝或罐裝汽水, 薄餅$5-$15, 抵食夾大件, 惜內層不夠熟! 及門外玻璃盒放了很多薄餅, 感覺不夠新鮮, 坐位也有些薄餅碎, 實在很多地方需要改善呢!