2016-01-01
2044 views
食緊既時間, 商場有好多人行過都會望住話就話係顧客專用, 但因為area太open, 所以vi覺得design有d尷尬 一開始睇佢menu個圖, 諗住杯野唔會有好多yogurt點知見到個店員jit d yogurt果陣jit到好高, 有d supriseVi 簡左個濃情朱古力 (chocolate lover), 因為見到佢有brownie, 士多啤梨同燕麥粒,三種野好似幾match咁而yogurt就簡簡單單咁要左原味第一啖食落去個yogurt酸酸甜甜, 冰感都唔會太重加埋d 朱古力醬都幾match第2層就開始有好多士多啤梨粒, 雪得有d硬, 都唔算太酸, okay啦下一層就係燕麥粒, 幾有咬口脆脆地, 配埋yogurt又ok wo之後一層就係brownie喇, 一心想試下個brownie睇下好唔好食,點知中哂大伏一食第一啖, 有點臭..... Vi有點無奈, 而且個brownie 好大雪藏味, 大失所望!!!同埋brownie 太淋, 好似濕左水既面包, 一d咬口都冇!!!! 極失望!!
而yogurt就簡簡單單咁要左原味
第一啖食落去個yogurt酸酸甜甜, 冰感都唔會太重
加埋d 朱古力醬都幾match