2018-12-09 149 views
最近去觀塘做facial ,所以都會留意下有咩餐廳係附近可以食下!發現左呢間manhattans 晚市仲有優惠呢!去到餐廳,馬上比餐廳既牆壁吸引左,發光既曼哈頓城市圖十分美呢!餐廳以家做既優惠係fish and chip 加兩杯啤酒都係百幾蚊 非常岩happy hour 既時候黎呢,呢度既烤魚柳外層烤得好香脆、內裡好嫩滑! 薯條係幼切薯條 所以口感更脆卜卜,呢度都係即叫即炸 所以十分新鮮!我仲叫左個炸蝦頭,新鮮蝦肉打成碎再搓成一個球型,入口蝦味十分 好惹味!卡邦尼帶子蝦意粉,口感十分creamy ,帶子十分大粒 吸哂醬汁既味道,蝦肉好爽口彈牙,意粉亦到煮到軟硬度剛好,十分推崇大家試下!呢度環景好,同朋友想靜靜地都可以黎呢度飲下野!

呢度環景好,同朋友想靜靜地都可以黎呢度飲下野!