2023-04-24 224 views
朋友帶我食「蝦蝦燒」,係屯門泰興大廈,呢度起碼幾間舖位連住,面積相當大,大大門口有幾個魚缸,🎶裡面有好多活蝦任均選擇 環境裡面裝修企理❇️環境乾淨❇️店面感覺都好有野外BBQ既感覺❇️入到黎就輕鬆愉快職員已好好招呼🙂為我地準備好烤爐,教埋我地點夾蝦,同取食物位置🥰細心周到 [海鮮]一坐低之後就出去搵海鮮啦,☺️不過真係估唔到海鮮有咁多款,首先拎螺仔,細蜆試試先,一邊燒已經勁香,😍連牛油一齊食更加美味,肥大肉厚,粒粒都多肉,好食到無得彈😍[點心]另外原來仲有點心,燒賣、其他餃真係非常多,全部都係香噴噴熱辣辣,拎果時要小心手😉😌[流水蝦]認真係好玩既,😍夾完之後即刻燒,新鮮程度滿分,蝦肉非常嫩滑清爽,仲有啖啖海水味太新鮮,加上配料一齊食,🥰直情可滿足到食慾 [生啤]四款生啤啤酒,😏唔飲會對唔住自己

[海鮮]
[點心]
[流水蝦]
[生啤]
四款生啤啤酒,😏唔飲會對唔住自己