2017-03-18 505 views
🍢🥃🍱夜晚流流三五知己想傾下計,食串燒當然係最好選擇😎👍🏻去左好耐冇踏足過既佐敦渡船渡,眾所週知呢度超多好野食仲要開得好夜👍🏻同大家介紹呢一間好好味既"海鹽燒"😍坐得舒服又唔迫👍🏻香港既串燒店大部分以七味粉為主,而呢度重點係標榜用日本沖繩嘅天然鹽粒調味!帶出真正食材鮮味。"招牌海鹽燒蠔"你估唔到燒完之後肉質脹卜卜重keep住勁鮮甜好juice,根本唔需要用其他蒜蓉或者葱調味料,沖繩海鹽已經足夠提升蠔既鮮味,啖啖肉再飲埋d蠔汁!超正!每枱用$28就食到既三文魚!新鮮大大塊!物超所值👍🏻"鹽燒雞翼"係必食推介,金黃色外表唔會燒到乾爭爭重好光澤,肉質嫩滑又有陣陣"孜然粉"味,我地三個女仔食完一串,第2 round忍唔住再叫多一串😝好好味!"鹽燒茄子"茄子大大碟係咁多配料配合底下勁入味!食咗咁多燒物,食返個"冰鎮日本鮑片"清一清喉嚨!😋"鹽燒韭菜"同"鹽燒四季豆"係食串燒必點之一,非常入味!d韭菜好新鮮食落口索索聲!四季豆又好甜!"炸紫心香芋丸"必食!熱辣辣流心香芋,又甜又煙韌!呢度嘅食物因為即叫即燒,普遍都要等15分鐘左右,亦有提示牌叫客人稍安無燥,大家都知道串燒係一種慢工出細貨嘅食物😋最抵
每枱用$28就食到既三文魚!新鮮大大塊!物超所值👍🏻
"鹽燒茄子"茄子大大碟係咁多配料配合底下勁入味!
食咗咁多燒物,食返個"冰鎮日本鮑片"清一清喉嚨!
"炸紫心香芋丸"必食!熱辣辣流心香芋,又甜又煙韌!
呢度嘅食物因為即叫即燒,普遍都要等15分鐘左右,亦有提示牌叫客人稍安無燥,大家都知道串燒係一種慢工出細貨嘅食物😋最抵讚係食完返到屋企都唔會覺得好口渴,下次gathering又有蒲點啦😝