2022-08-13
蠔站地址 銅鑼灣銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場9樓9/F, The Goldmark, 502 Hennessy Road, Causeway BayOyster Station $10一隻OYSTER賣到街知巷聞, 我間都想食都會叫返半打來食,都只係$60。用冰盤上,有LEMON 同KETCHUP,有海水味,$10法國架雖然唔算大隻個有海水香,過下癮真係好抵。咁佢賣OYSTER, 想食好點亦都有好多其他生蠔品種ORDER 到假日都有LUNCH SET, 散點MENU由PASTA, PIZZA, DESSERT, MAIN COURSE, SALAD, SNACKS, 每個CATEGORY都有ITEMS。今日LATE LUNCH 點了份$68 龍蝦汁海鮮意粉,超多料喎,蝦魷魚蜆肉,個汁鹹香意粉彈牙,確是一流。仲有南瓜湯同salad $88西西里豬扒煎蛋飯,厚到懷疑人生架豬扒呀,炸到好香口架外脆,勁好食跟餐加多$48 3隻香炸雞翼同dessert ,雞翼熱辣辣脆卜卜又大隻又肉。$38 焦糖cream burlee and ice cream +cheese cake假期lunch se
地址
銅鑼灣銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場9樓
仲有南瓜湯同salad
假期lunch set 抵食,$10 一隻蠔主打更是吸引光顧。