2024-07-25 518 views
健身既人點可以唔食雞飯, 水門雞飯我就食左好多次, 每隔兩三日就會去一次, 因為佢地雞份量性價比高, 更多蛋白質可以吸收到😆但食過咁多次, 今次第一次黎到大角咀分店!! 裝修同其他分店有少許分別, 呢間更加寬敞舒適仲有戶外位置🤩我地黎到岩岩好仲係下午茶時段, 當然要叫下佢地下午茶餐啦!1/ 輕食水門雞飯 配炸春卷 $38下午茶又想增肌補充蛋白質, 黎個輕食水門雞飯就岩哂, 雞一樣滑嫩又香雞味👍🏾2/ 鮮油咖央多士 配香茅雞翼$28雖然係邪惡, 但朋友話下午茶放肆一下唔怕, 眼見超厚既牛油真係好吸引😍3/ 泰式豬手飯 $52豬肉滑而不肥, 啖啖都係肉好滿足, 而且份量都幾多, 女仔既話可以兩個人share食😁4/ 香葉辣肉碎煎蛋飯 $62食泰國野必叫之選! 肉碎炒得好香口, 撈埋蛋黃漿黎食超配, 超快就食左呢碗飯🤪5/ 烤麵包 $16烤得又脆又香既麵包點埋佢地配製既醬汁冇得頂👍🏾6/ 雞肉+豬肉串燒 $42(3串)肉串唔乾仲好Juicy, 我自己就比較中意雞串😊7/ 泰式奶茶 (跟餐)奶味夠重, 飲泰奶茶識飲就一定係飲呢種!8/ 美綠 (跟餐)第一次叫美綠黎飲, 佢就好似阿華田咁但就比

我地黎到岩岩好仲係下午茶時段, 當然要叫下佢地下午茶餐啦!

1/ 輕食水門雞飯 配炸春卷 $38

2/ 鮮油咖央多士 配香茅雞翼$28

3/ 泰式豬手飯 $52

4/ 香葉辣肉碎煎蛋飯 $62

5/ 烤麵包 $16
烤得又脆又香既麵包點埋佢地配製既醬汁冇得頂👍🏾

6/ 雞肉+豬肉串燒 $42(3串)
肉串唔乾仲好Juicy, 我自己就比較中意雞串😊

7/ 泰式奶茶 (跟餐)
奶味夠重, 飲泰奶茶識飲就一定係飲呢種!

8/ 美綠 (跟餐)
第一次叫美綠黎飲, 佢就好似阿華田咁但就比佢再甜多少少, 不過我自己就好中意喇😆
TakeAway