糕餅名廚 Tony Wong ,招牌甜品松露朱古力和芒果拿破侖蛋糕已眾所週知,造型蛋糕例如玫瑰花蛋糕、青蘋果造型,芒果造型、水蜜桃造型等等最為搶鏡甜品之一蛋糕網上訂購,仲有88折.. 我睇中咗佢嘅開心果千層蛋糕,上面布滿好多開心果碎,我個女咁鐘意開心果,嚟緊佢生日一定要買返呢個俾佢😃除咗蛋糕之外,仲有不同禮盒裝外型十分搶眼的雪茄蛋捲都系好吸睛,蝴蝶酥口感的千層花酥有開心果碎,特別香口就快中秋節,見到佢亦都有一盒Box set 月餅, 送禮一流,因為真系超級靚😍另外店員非常有禮貌,亦會詳細解釋各走蛋糕口味,沒有不耐煩態度,這點必須要贊💯💯💯

蛋糕網上訂購,仲有88折..

除咗蛋糕之外,仲有不同禮盒裝

• 雙層芝士蛋糕