好耐無食生蠔, 突然間好想過下口引香港生蠔吧真係有好多今次就揀左大坑以間Taylor shellfish 主打生蠔海鮮既餐廳 上枱已經好震撼 眼見每隻生蠔都超級肥美飽滿真係垂涎三尺 生蠔仲係即叫即開完全能保持生蠔新鮮不得不讚師父手勢好好, 無蠔殼碎, 清理得十分乾淨 仲好細心界埋帶子位, 方便一啖入口凍海鮮我地叫左一打法國熟蝦同加拿大翡翠螺翡翠螺 大大粒 超級肥厚 肉質超甜 法國熟蝦 蝦肉爽口彈牙濃厚海水味 聽店長講原來法國熟蝦係由法國漁民船上捕捉,即刻喺船上煮熟再真空包裝直接運送香港果然保留住豐富海水味 ,再配埋紅酒醋食, 刺激味蕾,絕配熱盤我地叫左波士頓龍蝦配薯條 龍蝦肉質彈牙鮮味再配上蒜蓉牛油汁 粗薯條炸得很脆 , 超級美味一向鐘意食辣既我點左兩個辣為主既菜式 香辣大蝦意粉意粉軟硬度剛剛好,蝦肉彈牙 小食就叫左一客水牛城雞翼Buffalo wing 平時向出面食開既都好似炸雞咁好油膩以度既Buffalo wing 吾單止無相像中咁油醬汁調較得非常好 ,陣陣辣味留向口腔蠔粉真心推介服務到位 又坐得舒服食味質素高 以家真係比較難遇到
好耐無食生蠔, 突然間好想過下口引
香港生蠔吧真係有好多

完全能保持生蠔新鮮
凍海鮮我地叫左一打法國熟蝦同加拿大翡翠螺
翡翠螺 大大粒 超級肥厚 肉質超甜
法國熟蝦 蝦肉爽口彈牙濃厚海水味
果然保留住豐富海水味 ,
再配埋紅酒醋食, 刺激味蕾,絕配

熱盤我地叫左波士頓龍蝦配薯條
龍蝦肉質彈牙鮮味再配上蒜蓉牛油汁
粗薯條炸得很脆 , 超級美味
一向鐘意食辣既我點左兩個辣為主既菜式
香辣大蝦意粉
意粉軟硬度剛剛好,蝦肉彈牙
小食就叫左一客水牛城雞翼Buffalo wing
平時向出面食開既都好似炸雞咁好油膩
以度既Buffalo wing 吾單止無相像中咁油
醬汁調較得非常好 ,陣陣辣味留向口腔
蠔粉真心推介
服務到位 又坐得舒服