2023-02-06 39 views
每份系列餐點都會插上角色人物小旗,一定要打卡留念,同埋食「雪糕咖哩飯」可以換購蠟筆小新限量商品Tee 同布袋,數量有限,售完即止。咖喱飯有四款,包括吉列豬扒、炸雞、海鮮同牛肉。辣度都可以揀,我就揀小葵既甘口,如果想大辣就揀美雅喇🤭同埋餐牌上丼飯選擇非常多,我哋都睇左一輪先決定到食咩😂樣樣都好吸引好想食,個心好掙扎日式鵝肝和牛丼 好高質👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻$138跟一碗麵豉湯同前菜(中華沙律)醬味味道適中同舌和牛好夾,和牛口感好嫩滑一啖雪糕一啖咖喱飯,感覺先凍後暖好奇妙🤭套餐包一份腐皮壽司同特飲(特飲一定要叫小新餐先可以試到👍🏻)特飲有兩款,分別是動感超人芒果特飲和光屁屁怪獸草莓特飲。咁就試動感超人芒果特飲好似曾相識嘅味道,但又諗唔起,你哋試完話俾我知😂

日式鵝肝和牛丼 好高質👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻$138
跟一碗麵豉湯同前菜(中華沙律)
醬味味道適中同舌和牛好夾,和牛口感好嫩滑

2023-02-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 雪糕咖喱吉列豬扒飯
  • 鵝肝和牛丼