2023-06-25
牛角老闆公佈咗會行平民路線之後的確好快就已經行緊平民路線了不過我講嘅係肉類質素下降價錢不變。近來喺呢間牛角食咗兩次,一次係buffet一次係單點。 餐廳環境係standard嘅牛角buffet setting。 先講單點。以前喺牛角食單點肉類質素還ok, 日本和牛都有應有嘅質素。 話曬價錢都唔算低。而家畀緊嘅係一樣嘅價錢食緊街市特價所謂嘅和牛嘅質素。其中我哋嗌咗一個和牛十勝拼盤。應該最靚嘅雪花牛個樣請見照片。我哋立刻同送嘢食嘅職員反映佢答都冇答一句令轉頭就走咗。 當然唔會覺得有咩服務質素,但係都唔使咁呀嘛。我再嘗試同其他職員溝通,經理好快都過咗嚟去講解。 經理態度可以還會認真講解,我要求佢換過兩塊唔好咁核突嘅畀我,不過傾咗幾句我意識到再要求都唔會有結果, 所以就放棄。只能說牛角呢間嘢不會有下次。 再講下任食其實燒肉任食而家有好多選擇。 性價比高嘅一定唔係牛角。 今次去幫襯純粹因為就腳, 再一次買個教訓,行多兩步去旺角食。我哋嗌咗一個安格斯牛任食餐。呢度上菜算快, 但係啲肉真係好難食。 牛冇牛肉味,豬冇豬肉味 。 自助區選擇好少。 同同集團的牛涮鍋一樣 , 好寒酸嘅感覺。 總括嚟講呢個集
先講單點。
而家畀緊嘅係一樣嘅價錢食緊街市特價所謂嘅和牛嘅質素。
再講下任食
自助區選擇好少。 同同集團的牛涮鍋一樣 , 好寒酸嘅感覺。
總括嚟講呢個集團嘅嘢每況愈下。而家同人講開牛角牛涮鍋個個都拿埋口面講好難食。 以後唔會再去。自己貪方便抵死。