2022-04-23
1982 views
有返夜晚堂食真開心,可以唔洗再買外賣返屋企食😄老公上網睇到條片係介紹土瓜灣呢間 收工即刻去試啦!其實我地冇book枱,不過去到嘗早5:30pm,店員話好多book咗枱,不過客人多數book7:00,所以都可以比枱我地👍餐牌真係好多小菜仲有海鮮選擇, 我哋試咗最出名芝麻雞🐔點了半隻,另外蒜蓉蒸聖子,仲有蜜椒薯角牛柳😋另外哩度原來係送例湯同白飯架,客人 點多少餸,菜館都會送比你食😊個例湯仲係老火湯,完全不是味精湯,太好飲我仲飲咗2碗添🤣個芝麻雞味道真係好食到不得了🤩雞肉嫩滑 外皮滿滿芝麻又炸到好薄脆香口,完全唔油腻,再沾上秘製芝麻醬好好食🤤蜜椒薯角牛柳味道好特别,甜甜薯仔,牛柳粒夠軟嫩😋仲有海鮮每日新鮮到,size每次都唔同,但如果人多就要預早訂定,我地點了2隻蟶子唔多😂所以都有得食總括嚟講回頭指數很高👍👍入到嚟食好有街坊feel好親切😍呢度賣點係食得健康少鹽少油少味精食得更健康💯
老公上網睇到條片係介紹土瓜灣呢間 [喜滿樓菜館]收工即刻去試啦!其實我地冇book枱,不過去到嘗早5:30pm,店員話好多book咗枱,不過客人多數book7:00,所以都可以比枱我地👍
蜜椒薯角牛柳味道好特别,甜甜薯仔,牛柳粒夠軟嫩😋
少鹽少油少味精食得更健康💯