2021-09-15 696 views
生酮咗一段時間,好耐無食過壽司,今日凡人老公皇恩浩蕩,主動話幫我食晒啲壽司飯,留返舊刺身俾我,咁點好意思唔食丫__________________________🔹 十貫極上壽司168👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑Cp 值好高既set,每件壽司上面既魚都大大件厚切,而且壽司飯都偏小,大滿足.壽司selection 方面有海膽,大隻牡丹蝦,大路既三文魚腩,鮮帶子,吞拿魚,醬燒鰻魚等等魚有魚味😂,雖然質素算唔上超鮮味,絕對唔會有腥味雪味,唔會將貨就價,而且勝在size 夠大,款式又岩食.🔹 明太子雞翼 $38👰🏻:🌕🌕🌕🌗🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑炸得幾脆下,但略嫌乾身左少少成隻雞翼爆晒咁多明太子,明太子本身微辣,都算惹味.🔹 免治雞肉串$32👰🏻:🌕🌕🌕🌑🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑有一絲希望佢會有埋生雞蛋可以點呢個價錢無都合理既免治雞肉中有軟骨😍但可惜肉質實左少少.🔹刺身👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑三文魚腩 $40/4片油甘魚 $42/4片每塊都勁厚切,油脂都好豐腴味道都幾鮮,唔錯
生酮咗一段時間,好耐無食過壽司
__________________________
🔹 十貫極上壽司168
👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑

Cp 值好高既set,
每件壽司上面既魚都大大件厚切,
而且壽司飯都偏小,大滿足

壽司selection 方面有海膽,大隻牡丹蝦,
大路既三文魚腩,鮮帶子,吞拿魚,醬燒鰻魚等等
🔹 明太子雞翼 $38
👰🏻:🌕🌕🌕🌗🌑
🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑

炸得幾脆下,但略嫌乾身左少少
成隻雞翼爆晒咁多明太子,

明太子本身微辣,都算惹味
🔹 免治雞肉串$32

🔹刺身
👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑

三文魚腩 $40/4片
油甘魚 $42/4片
每塊都勁厚切,油脂都好豐腴
味道都幾鮮,唔錯
2021-09-14