2019-03-02 31 views
長沙灣深水埗一帶都好多啱貓頭鷹食嘅餐廳🦉朋友約夜晚出嚟食串燒🍢鋪頭雖然細 似係隱世小店 但食物質素幾高🤤👍🏻.串燒係即叫即燒 但係都算快手👍🏻同朋友傾吓計 啲嘢食就嚟到啦😋.#火炙叉燒 $28超讚👍🏻👅叉燒直接用火槍燒過 超惹味 有小小脆口既叉燒好正 加上油脂分佈平均食落有入口即融既感覺🥰.#雞皮串 $14雞皮燒至脆口😋 燒到逼出雞皮油脂 唔算太油膩☺️.#汁燒雞肝串 $28雞肝搽上醬燒汁燒 幾惹味 食內臟嘅朋友可以試吓👅😏.#免治雞軟骨棒 $14感覺好過癮 雞軟骨明明係脆 但呢個似係淋淋地嘅雞肉🤭但我覺得整體係好食嘅.燒汁帆立貝串 $32帆立貝大粒 新鮮👍🏻 都係搽燒汁後燒 有小小甜口😛.#味付半熟蛋糖心燒 $30正啊😳皮脆 入面糖心蛋黃仲係半熟 流出嚟咁👅.川燒菲菜 $22燒得乾身👍🏻唔會有苦澀味 .炸蟹肉忌廉餅 $28蟹肉同忌廉攪勻炸成餅 外皮好脆 但唔油膩😋 忌廉味重 可以一試🤤
長沙灣深水埗一帶都好多啱貓頭鷹食嘅餐廳🦉
#火炙叉燒 $28