2021-05-17 261 views
熱辣辣嘅星期日🌞,朝早嚟慈雲山食個早餐,好耐無嚟呢個商場,同之前一樣都係咁熱鬧,呢間餐廳應該開咗無耐,屋企人話啲米粉好食又坐得舒服所以一齊嚟嘆個早餐。餐廳都唔細,不過都幾多人等位,幾有良心❣,卡位唔會搭檯,裝修唔似茶記,似西餐廳,燈都有用心揀過,有啲特色,早餐選擇好多,我要咗個煎豬扒,配熱奶茶嚟到賣相出乎意料,街坊生意嚟講算幾有誠意🥰,擺位好認真,不過豬排就太肥😑,煎得唔夠香,腸係用司華力腸,唔係平嘅廚師腸,多士係厚多士,都算新鮮👍另外個米粉餐配個多士仲要係蒜蓉多😍, 鮑片米粉仲有菜嘅👍姐姐收碗碟走廊可推車仔,方便又乾淨,空間夠係唔同啲👍,埋單又有八達通👍

另外個米粉餐配個多士仲要係蒜蓉多😍, 鮑片米粉仲有菜嘅👍

2021-05-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)