2021-03-30 446 views
難得平日放假,又突然間想食華嫂就專登行過去睇吓使唔使等位,以前湊完仔返學剛好8點好多時都會去食,霎眼仔大了,華嫂都搬了。招牌菠蘿包: 明顯縮水,最明顯係蕃茄同牛油,所以食落感覺個層次唔分明,我只食到兩啖有牛油味,個包就同以前一樣焗得好香脆係呢樣keep 到囉煎魚餅米粉芫茜皮蛋湯底: 魚餅有5塊份量好足,煎得香脆,且魚肉本身彈牙,有全隻皮蛋,同夠多芫茜夠香,可惜唔知點解個湯無味嘅,應該係滾得唔夠,未出到個味凍檸茶: 華嫂個茶底好出名,但今次好淡,隔左陣溶咗冰之後直頭變檸水,勢估唔到我飲唔晒😑總結嚟講,可能佢d包類太多人食,所以水準難保持,茶底方面可能我今次唔好彩咁囉

總結嚟講,可能佢d包類太多人食,所以
芫茜皮蛋魚餅米
菠蘿包
水準難保持,茶底方面可能我今次唔好彩咁囉
芫茜皮蛋魚餅米