2022-11-18 115 views
呢個係一間外賣小店,地理位置非常好,喺正油麻地站一出個轉角位。外賣首先落單俾錢,然後喺轉角位另一邊取餐處等叫號碼拿食物。喺等候期間都不停聽到行過既路人話食過呢度啲三文治好好味,令我非常期待!咸牛肉滑蛋三文治 $25厚厚既三文治塞得滿滿的,淨係係望個賣相已經好滿足。包好鬆軟,咸牛肉滑蛋真係好滑,果然係同路人口中所形容一樣好味道!士林台式香酥蛋餅 (兩款) $32選左要拉絲芝士和培根。蛋餅係長條形,會幫你切埋分4件,煎得幾香。一口鹽酥雞 $22外面脆卜卜,撒上調味粉。裡面雞肉嫩,啖啖肉, 每粒size算大粒。汁燒肥牛滑蛋飯 $50好多牛肉同洋蔥,滑蛋煮得滑捋捋,飯量亦好多。袪濕薏米水 (跟飯送)真係唔甜,無落咁多糖健康得多!

咸牛肉滑蛋三文治

咸牛肉滑蛋三文治 $25

士林台式香酥蛋餅

士林台式香酥蛋餅 (兩款) $32

一口鹽酥雞

一口鹽酥雞 $22

汁燒肥牛滑蛋飯

汁燒肥牛滑蛋飯 $50
好多牛肉同洋蔥,滑蛋煮得滑捋捋,飯量亦好多。

袪濕薏米水

袪濕薏米水 (跟飯送)
真係唔甜,無落咁多糖健康得多!

TakeAway
Type of Meal